Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Astroflo biedt verscheidene diensten aan op astrologisch gebied, variërend van een Astroparty tot een persoonlijke cadeaukaart. Hieronder ziet u een overzicht van alle mogelijkheden.

Astrologisch consult
Het Astrologische consult kan plaatsvinden in een persoonlijk gesprek of per telefoon. Indien men een vraag heeft over een speciaal levensgebied bijvoorbeeld een relationele of andere belangrijke kwestie kan daar de aandacht op gevestigd worden. In een gesprek van 1 tot 1 1/2 uur kunnen belangrijke lijnen en tendensen besproken worden van uw persoonlijke horoscoop. De horoscoop wordt berekend aan de hand van plaats, tijd, datum en jaar van geboorte.

Astrologie kaarten leggen
Astrologische kaarten kunnen worden gelegd in een persoonlijke legging. Belangrijke veranderingen of keuzen kunnen aan de hand van een legging in beeld gebracht worden. Welke energie of stap helpt nu een handje mee in de goede richting en/of wat kan beter achtergelaten worden?

Babyhoroscoop of cadeaukaart op aanvraag
Voor pasgeborenen kunt u een Babykaart aanvragen die u per post wordt toegezonden. Hierin worden belangrijke kenmerken en behoeften genoemd.
De cadeaukaart kan aangevraagd worden om een vriend of vriendin te verrassen.

Astroparty
Astroparty kan men spelen als een spel met verrassende elementen rond planeten. Het is geschikt als vriend of vriendinnen avond dan wel werknemers bijeenkomst. Het kan inzicht bieden voor een prettige samenwerking.

Astrologische Tarotkaarten leggen
Tarot kaarten leggen. Belangrijke vragen verlangen een antwoord. Vaak weten we van binnen wel hoe we iets willen of kunnen. Via de kaarten kan dit proces boven tafel komen en kan een extra toevoeging zijn hoe een en ander aan te pakken is of uit zal pakken.

CURRENT MOON

ASTRO BLOG

28 augustus 2010

Mercurius de boodschapper van de goden werkt ook voor de politiek...

Lees verder!